#جهان 🎋 #ایران- 5سال پیش از بعثت ٫خجسته #میلاد حضرت #فاطمه_زهرا علیها السلام کوثر جوشان محمدی مبارک باد
✍️خجسته میلاد فاطمه الزهرا در ۵سال پیش از بعثت پیامبر رخ داد ، زنی که بدون شناختن او نمی توان به شناخت پیام های اسلام راستین پی برد و این حقیقت را #پیامبر در وصیت خود فرمود :
«در میان شما دو میراث گرانبها باقی میگذارم که از یکدیگر جداییناپذیرند و پس از من در صورت آویختن بهآنها هرگز گمراه نخواهید شد. ایندو میراث عبارتند از ”قرآن“ و ”اهلبیت“ و ”عترت“ من»
و بارها تکرار می کرد که اهل بیت من فاطمه و همسرش علی و فرزندانش حسن و حسین هستند
➖ فاطمه چهارمین دختر پیامبر اسلام حضرتمحمد (ص) و حضرت خدیجه است.
فاطمه (ع) بیشاز ۵سال نداشت که پدرش حضرتمحمد (ص) بهپیامبری برگزیده شد و ایندختر از خردسالی با حوادث ظهور اسلام روبهرو شد و هنوز دخترکی ۸، ۹ساله بود که دعوت و جنبش اسلام علنی شد و دشمنیهای مردم مکه با پدرش اوج گرفت. چنین بود که فاطمه بهرغم سن کم، بهعنوان یک پیرو جدی و مؤمن در کنار پیامبر بود و پرشور و خستگیناپذیر از او دفاع و حفاظت میکرد.
➖فاطمه در ۱۰، ۱۱سالگی همراه با پدر و مادرش و عموم گروندگان حضرتمحمد (ص) و حامیانش، به شعب ابیطالب تبعید شدند، در اینتبعید که ۴سال ادامه یافت، حضور این دخترک، مایه دلگرمی همگان و بهخصوص خدیجه (ع) بود که بر اثر فشارهای اینتبعید بهشدت نحیف و بیمار شده بود.
چند ماه پس از هجرت به مدینه، فاطمه با علی ازدواج کرد. ۴فرزند نصیب آنها شد. فرزندان فاطمه بهترتیب عبارتند از حسن و حسین و دو خواهر، زینب کبری و زینب وسطی که به امکلثوم معروف است.
➖محبت #پیامبر نسبت به #فاطمه بسیار مشهور است . فاطمه بسیار ساده می زیست و بسیار زحمتکش بود بطوریکه اثار کار بدنی زیاد در دست های پینه بسته اش مشهود بود زیرا که او بسیار می بخشید و انفاق می کرد روایت است که او و همسر و فرزندانش سه روز روزه را بدون سحری وافطار ادامه دادند و از غذای ناچیز خود به دیگران بخشش می کردند که در قرآن در آیه ۸ سوره انسان مورد ستایش قرار گرفته است
#فاطمه در نزد پیامبر از احترام خاصی برخوردار بود و هر گاه نزد پدر می آمد حضرت محمد (ص)تمان قد پیش پای او بر میخواست و اورا همواره در کنار خویش می نشاند
💥 #فاطمه ع شخصیتی خردمند وخطیبی توانا بود و تسلط بی نظیری در قرآن داست
حدود ۳ماه پس از استقرار پیامبرو خاندانش در مدینه، عقد ازدواج فاطمه و علی برگزار شد.پیامبردر مورد ازدواج فاطمه بهبرخی صحابه نامدارش که پیشاز علی خواستگاری کرده بودند، پاسخ داده بود که: منتظر فرمان خداوند هستم .علی در خواستگاری فاطمه مردد بود زیرا که مردی نادار بود واز طریق آب کشی برای باغداران زندگی خود را تامین می کرد اما وقتی موضوع را با پیامبر (ص) در میان گذاشت با خوشامد گویی گرم او روبرو شد وبرایش غیر منتظره بود و این به این معنا بود که فرمان خداوند که پیامبر منتظرش بود ابلاغ شده بود
پیغمبر از علی پرسید: برای مهریه چه در دست داری؟
پاسخ کوتاه و روشن بود: از مال و دارایی چیزی ندارم
پیامبر پرسید: آیا زرهی را که در فلان وقت بهتو بخشیدهام، داری؟
علی پاسخ داد : بلی یا رسولالله. فرمود: همانرا بهعنوان مهریه فاطمه بده. ارزش اینزره را برخی ۴درهم و برخی هم بیشتر گفتهاند. درهرصورت، اینمهریه، در ورای ارزش مالی آن، تنها یک هدیه سمبلیک بود.
➖هنگام ازدواج، فاطمه ۱۸ساله و علی ۲۳ساله بودند.در مراسم ازدواج پیامبر خطاب به آن دو فرمود ؛من فاطمه را بهعلی امانت میسپارم و رو بهپروردگار دعا کرد: خداوندا، برکتهایت را در وجود ایندو فراوان گردان، به وجود خودشان برکت ده و نسلشان را پربرکت گردان.
آری، فاطمه یکزن در دیدگاه عادی نیست بلکه نماد و تجسم پیمان و امانتی است که امیرموحدان، علی (ع) میباید متفاوت از همه مردان عادی و عرفی، زندگی با فاطمه را با اینروح و بر اینپایه آغاز کند: امانت و ودیعه خداوند.
در پاسخ دشمنانی که پیامبر را مورد شماتت قرار میدادند که محمد پسری ندارد و بی دنباله است خداوند سوره کوثر را نازل فرمود که بشارت این سوره این است مرتجعان وشماتت کنندگان به پیامبر بی دنباله و ابتر هستند بگو این پیامبر ما به تو کوثر یعنی سرچشمه فزایندگی را اعطا کردیم که نمونه این فزایندگی عاشورای حسین (ع) است و آینده تابناکی که با اهتزاز پرچم جامعه بی طبقه توحیدی که بر دوش نواده فاطمه حضرت مهدی (عچ) محقق خواهد شد
حضرت فاطمه زهرا(س) به حضرت علی(ع) سفارش کرد که قبرش را پنهان سازد تا دلیل و شاهدی بر ستمهای روا شده بر او باقی گذارد و مخالفت و مبارزه خویش را با غاصبان و خلافکاران همیشه تا جاویدان روشن سازد . آن حضرت نیز وی را شبانه دفن کرد و موضع قبرش را پنهان ساخت.
#من_شورشی_هستم
#زندانی_سیاسی_آزاد_باید_گردد
#سرنگونی
#آلترناتیو
#زندانی_سیاسی
#پایان_دیکتاتور
#ایران_را_پس_میگیریم
#خامنئی_عدو_مشترک
#هزاراشرف
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر