#جهان 🎋 #ایران - 1 آوریل #روزدروغ
✍️ روز دروغ آوريل در بسياري از کشورها به عنوان يک روز ويژه با گفتن دروغهايي به شوخي در 1آوريل گرامي داشته ميشود.
در برخی از کشورها (از جمله بریتانیا، اتریش، نیوزیلند و زیمبابوه) دروغگویی در این روز از صبح تا شب ادامه پیدا میکند و شخصی که قبل از شب، حقیقت را فاش کند احمق آوریل (April Fool) لقب میگیرد. اما در مناطق دیگر تا پایان ظهر ادامه دارد.
ریشه این سنت 😮😧
گمانهزنیهای مختلفی در مورد ریشهٔ این رسم مطرح است. یکی از معروفترین آنها پیدایش دروغ آوریل را به اقدام شارل نهم پادشاه فرانسه در سال ۱۵۶۴ نسبت میدهد که در هنگام اصلاح تقویم گریگوری جشنهای سال نو را از اول آوریل به اول ژانویه منتقل کرد. پس از آن مخالفان این تغییر همچنان در روز اول آوریل به دید و بازدید عید میرفتند دوستان و آشنایانشان این افراد را که بر برگزاری عید در روز اول آوریل اصرار داشتند، دست انداخته و سرِ کار گذاشته و آنها را «احمقهای آوریل» مینامیدند.
#دروغهای معروف🤤😥
تلویزیون هلند در دهه ۱۹۵۰ خبر واژگونی برج پیزا را پخش کرد.
درختهای ماکارونی: بیبیسی یک برنامه پانوراما در ۱۹۵۷ پخش کرد که درختهای ماکارونی را در سوئیس نشان میداد. بیبیسی اعلام کرد که سوسکهای ماکارونی که محصولات را از بین میبردند قلع و قمع شدند. بسیاری از مردم با بیبیسی تماس گرفتند و پرسیدند که چگونه درختهای ماکارونی را کشت میکنند. این واقعه در حقیقت در شهر سنت آلبنز انگلیس فیلمبرداری شده بود. .
دروغهایی مبنی بر بیرون آمدن از خانه: در ۱۹۸۵ روزنامه لوس آنجلس ویکلی خبری را در روز دروغ آوریل چاپ کرد که بسیاری از مردم توسط آن فریفته شدند.
#هزاراشرف
#تاریخی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر