۱۳۹۹ مهر ۴, جمعه

من یک آرزو دارم

من یک آرزو دارم

ایران بدون اعدام و شکنجه؛

کشوری که در آن جراثقالها برای ساختن ایران آزاد و آبادی آن باشد نه برای به‌دار آویختن.

کشوری که در آن سنگسار و دست و پا بریدن به افسانه‌ها پیوسته باشد و نه روش جاری روزانه مردم.

و حاکم شرع و دادگاههای ضربتی در آن جایی نداشته باشد و عشق و دوستی و بردباری جای بی‌اعتمادی و کینه و انتقام را گرفته باشد.

من یک آرزو دارم؛

ایران آزاد و دموکراتیک؛

کشوری که در آن همه مردم از حق آزادی، حق زندگی و حق امنیت به‌طور مساوی برخوردار باشند.

هر کس آزاد باشد تا عقاید و خواسته‌هایش را بیان کند.

هر کس آزاد باشد که اعتراض کند.دنیا اشاعه بدهد.

کشوری پایبند به همزیستی و حسن همجواری باشد.

آری، من تردیدی ندارم ما بنیادگرایی را از صفحه تاریخمان برای همیشه پاک خواهیم کرد.


هر کس آزاد باشد که پوشش و راه و رسم زندگی‌اش را خودش انتخاب کند. و زنان در همه امور از جمله رهبری جامعه از حقوق برابر با مردها برخوردار باشند.

من یک آرزو دارم؛

ایران سرشار از بردباری و مسالمت و همچنین کشوری باشد که در آن انسانها با عقاید و مذاهب گوناگون در کنار هم به‌طور برابر بتوانند زندگی کنند.

هیچ دینی ممنوع نباشد.

و هیچ دینی بر دین دیگر هیچ امتیازی نداشته باشد.

تفتیش عقاید برافتاده باشد و از صحنه جامعه ایران حذف بشود و کسی به‌خاطر باورهایش تحت پیگرد قضایی قرار نگیرد.

من یک آرزو دارم؛

ایران صلح و دوستی، کشوری که جنگ و خونریزی و خشونت در آن به کلی رخت بربسته باشد.

کشوری که به‌جای بنیادگرایی و تروریسم، صلح و دوستی را در منطقه و در همه جای هیچ چیز نمی‌تواند مانع طلوع آفتاب آزادی برای مردم ایران بشود.

و هیچ چیز نمی‌تواند مانع تحقق آزادی در ایران بشود.

من صدای ملت بزرگ ایران را می‌شنوم که می‌گویند ما پیروز می‌شویم».

۱۳۹۹ مهر ۳, پنجشنبه

انگلستان، فرانسه و آلمان سفرای رژیم ایران را احضار کردند

 



انگلستان، فرانسه و آلمان سفرای رژیم ایران را احضار کردند

اروپا1399/07/03

سفارت رژیم در انگلستان

سفارت رژیم در انگلستان

نیوز لترز روز چهارشنبه۲مهر خبر داد: دولتهای انگلستان، فرانسه و آلمان سفرای رژیم ایران را در اعتراض به رفتار با زندانیان سیاسی و بازداشت شهروندان دو تابعیتی احضار کردند.


سفیر رژیم ایران در انگلستان حمید بعیدی‌نژاد روز سه‌شنبه اول مهر توسط وزارت‌خارجه احضار شد. و سفرای رژیم در پاریس و برلین نیز این هفته احضار شدند.


در نامه‌یی که به بعیدی‌نژاد داده شد آمده است: سیاست بازداشتهای خودسرانه رژیم ایران موازین بین‌المللی را به‌شدت تضعیف می‌کند.


نیوز لترز افزود: این اولین اقدام هماهنگ توسط سه کشور در مورد نقض حقوق‌بشر در ایران است. اعدام نوید افکاری کشتی‌گیر ایرانی خشم بسیاری را برانگیخته است ... اعدام او باعث اعتراضاتی در ایران شد. معترضان هشدار داده‌اند که مرگ نوید افکاری معترضان را مرعوب نخواهد کرد. در اشاره‌ای آشکار به اعدام نوید افکاری سه کشور تصریح می‌کنند که تمامی مردم باید از حق آزادی تظاهرات و بیان نظراتشان برخوردار باشند. برخورد رژیم ایران با تظاهرات کنندگان به‌طور معمول نامتناسب و اغلب مهلک بوده است.

🌍 جهان 🎋 #ایران -آمریکا قاضی جنایتکار محمود ساداتی، صادر‌کننده حکم اعدام نوید افکاری را تحریم کرد.

 🌍 جهان 🎋 #ایران -آمریکا قاضی جنایتکار محمود ساداتی، صادر‌کننده حکم اعدام نوید افکاری را تحریم کرد.


✍️الیوت آبرامز، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا اعلام کرد آمریکا چند مقام ایران از جمله قاضی که #نوید_افکاری را به اعدام محکوم کرد، تحریم می‌کند.

FreeIran2020

کانون_شورشی 



۱۳۹۹ مهر ۲, چهارشنبه

مسعود رجوی: سرانجام خلیفه ارتجاع به «برکات» کرونا، مانند «برکات» جنگ ضدمیهنی برای رژیم ولایت فقیه مُقِـر آمد

 



مسعود رجوی: سرانجام خلیفه ارتجاع به «برکات» کرونا، مانند «برکات» جنگ ضدمیهنی برای رژیم ولایت فقیه مُقِـر آمد

مسعود رجوی - پیامها1399/07/01

مسعود رجوی رهبر مقاومت ایران

مسعود رجوی رهبر مقاومت ایران

مسعود رجوی- ۳۱شهریور ۹۹

سرانجام خلیفه ارتجاع به «برکات» کرونا

مانند «برکات» جنگ ضدمیهنی برای رژیم ولایت فقیه مُقِـر آمد

جنگ با یک میلیون کشته و هزار میلیارد دلار خسارت برای ایران

با شعار فتح قدس از طریق کربلا

جنگی غیرعادلانه در خدمت بقاء استبداد دینی که در آن سال‌ها

تنها مقاومت ایران در منتهای میهن‌پرستی و دفاع از منافع ملی

برای حفظ جان و مال مردم ایران در برابر آن قد برافراشت

و برچسبهای رذیلانه بسیار به جان خرید

تا زمانی که ارتش آزادیبخش ملی درِ تنور جنگی خمینی را گل گرفت

خامنه‌ای ۳۱شهریور ۹۹: «جنگ به‌طور طبیعی یک پدیده سهمگین و خشن هست اما برای ما از این پدیده سهمگین و خشن ۸ساله، این برکاتی که من حالا چند تای آنرا شمردم برای ما حاصل شد و بیش از اینها است. یعنی ما از جنگ بشارت به‌دست آوردیم، پیشرفت به‌دست آوردیم، طراوت به‌دست آوردیم. آورده برای ما داشت.

بحث مدافعان حرم هم که من یک اشاره‌یی کردم جزو بحثهای حیرت‌انگیز زمان ماست که حادثه بسیار مهمی است در یک صف واحد رزمنده سوری و لبنانی و عراقی و ایرانی و افغانی، همه در کنار هم برای یک هدف، حرکت می‌کنند این چیز عجیبی است این جزو پدیده‌های بزرگ زمان ماست و این البته از همان برکات دفاع مقدس است.»

آخوند روحانی در تابستان گذشته گفت سپاه از ثمرات جنگ است.

آخوند روحانی ۳۱تیر۹۷: «ما در جنگ ۸ساله یک نیروی نظامی دوم قویی متولد شد یعنی ۸سال جنگیدیم. یک نوزادی تبدیل شد به یک جوان برومند قوی. ما یک ارتش داشتیم دیگه تبدیل شد به دو تا ارتش. ما یک ارتش داشتیم یک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم توی جنگ درست شد.»

پس تا سپاه جنگ و جنایت هست، ظلمت آخوندی و ولایت فقیه هم برقرار است. باید با آن جنگید. بدون جنگ ساقط نمی‌شود. استراتژی ارتش آزادیبخش ملی از آغاز بر همین پایه بنا شده و کانون‌های شورشی در همین مسیر هستند.

در اطلاعیه شماره ۱۰ گفتیم که:

«پاسخ واقعی و ضروری و حقیقی در جنگ صد برابر و شورشگری حداکثر، بوده و هست و خواهد بود.

آنقدر که از طریق کانون‌های شورشی به ارتش آزادیبخش ملی اعتلاء یابد و سپاه دشمن ضدبشر را در هم بکوبد».

خامنه‌ای از سال‌ها پیش می‌گفت: «سپاه و بسیج مطمئن‌ترین حافظ امنیت» رژیم است (۲۸ اسفند ۷۸). چنگ انداختن سپاه پاسداران بر بخش اعظم اقتصاد ایران نیز برای تحکیم موقعیت آن است. آن‌قدر که یک مقام آمریکایی گفت: «اگر شما در ایران معامله تجاری بکنید دانسته یا ندانسته با سپاه سر و کار دارید» (الیوت آبرامز- ۲۸ اردیبهشت۹۶).

ارتش آزادیبخش ملی ایران - شماره ۲۴ – ۲۳فروردین۱۳۹۹

خامنه‌ای در ۱۳اسفند به صراحت گفت بر آن است از بلا و تهدید کرونا، نعمت و فرصت بسازد. منظورش این است که کرونا را بر ضد سرنگونی رژیم ولایت فقیه با تلفات کلان انسانی برای حفظ این رژیم به کار گیرد.

این بلا به‌نظر ما بلای آن‌چنان بزرگی نیست، از این بلاها بزرگتر هم وجود داشته و دارد، خودمان هم در کشور مواردی را مشاهده کردیم. . . .

و مطلب آخر هم این است که مسأله یک مسأله گذرا است، یک چیز فوق‌العاده نیست، از این حوادث در کشور پیش می‌آید، البته من نمی‌خواهم مسأله را خیلی کوچک بگیرم، اما خیلی هم بزرگش نکنیم مسأله را. یک قضیه‌یی است پیش آمده، یک مدتی که انشاءالله خیلی طولانی نخواهد بود، این برای کشور وجود خواهد داشت بعد همه رخت برمی‌بندد و می‌رود و می‌تواند تجربیاتی که ما در این زمینه به‌دست می‌آوریم و فعالیتی که مردم می‌کنند، دستگاهها می‌کنند و در واقع یک رزمایشی، رزمایش عمومی در این زمینه انجام می‌گیرد این می‌تواند یک دستاورد باشد. اگر این دستاوردها را داشته باشیم، بلا برای ما تبدیل می‌شود به نعمت، تهدید تبدیل می‌شود به فرصت.

اینچنین برای خلیفهٔ ارتجاع هر مرگ یک فرصت و یک نعمت است.

خمینی هم جنگ را «نعمت الهی» می‌دانست. برای حفظ رژیم ولایت فقیه که آن را واجب‌ترین واجب‌ها اعلام کرد ۸سال به جنگ ضدمیهنی با عراق ادامه داد. یک میلیون اتباع ایران را به تنور جنگ ریخت. ۲میلیون معلول و مجروح و ۴میلیون نفر آواره شدند. وزارت آموزش و پرورش خمینی در ۱۵دی ۱۳۶۷ اعلام کرد در طول جنگ ۴۴۰هزار دانش‌آموز را به خط مقدم یعنی بر روی میدانهای مین فرستاده است. رژیم تا همین اواخر در روز ۸آبان تحت عنوان روز بسیج دانش‌آموزی یادواره ۳۶هزار تن از دانش‌آموزان قربانی را برگزار می‌کرد.

خمینی برای حفظ نظام بعد از آتش‌بس به قتل‌عام مجاهدین «سر موضع» در زندانهایش حکم کرد و فتوا داد:

«از آنجا که منافقین خائن به هیچ‌وجه به اسلام معتقد نبوده و هر چه می‌گویند از روی حیله و نفاق آنهاست. ... و با توجه به محارب بودن آنها و جنگهای کلاسیک آنها در شمال و غرب و جنوب کشور...

و با توجه به ارتباط آنان با استکبار جهانی و ضربات ناجوانمردانه آنان از ابتدای تشکیل نظام جمهوری اسلامی تاکنون، کسانی که در زندانهای سراسر کشور بر سر موضع نفاق خود پافشاری کـرده و می‌کنند محارب و محکوم به اعدام می‌باشند.‌»

بعد هم در پاسخ به سؤالات سرجلاد قضاییه وقت، هیچ شکافی باقی نگذاشت. حکم قتل‌عام را آببندی کرد و نوشت: «در تمام موارد . . . هر کس در هر مرحله اگر بر سر نفاق باشد حکمش اعدام است. سریعاً دشمنان اسلام را نابود کنید» (کتاب جنایت علیه بشریت صفحه ۴۹۷).

در آن روزگار برای ناظرانی که با طینت دجال و ضدبشری ولایت فقیه آشنا نبودند، عملکرد خمینی در ماجرای گروگانگیری و در جنگ‌افروزی و قتل‌عام و صدور ارتجاع و تروریسم، به‌سادگی قابل فهم نبود. هم‌چنان‌که نمی‌دانستند چرا می‌گفتیم و می‌گوییم که تنها هماورد تاریخی و ایدئولوژیکی ولایت‌فقیه، اسلام بردبار و دموکراتیک مجاهدین است. ۴۰سال گذشت و این هماوردی در جمیع جهات در عرصهٔ سیاسی و اجتماعی ایران و در پهنهٔ منطقه‌یی و بین‌المللی هم‌چون روز روشن شد.

امروز هم در موضوع کرونا در وهله اول مشکل بتوان فهمید که چرا خامنه‌ای و روحانی به‌خاطر همان اقتصادی که خمینی می‌گفت مال خر است، در فرستادن مردم به کام مرگ کرونا منفعت و اصرار دارند. مگر نمی‌فهمند که وبال گردنشان خواهد شد؟ اما چاره‌ای ندارند و بین بد و بدتر ناگزیر بد را انتخاب کرده‌اند.

خامنه‌ای و روحانی برای حفظ رژیم از خطر قیام و سرنگونی در شرایط تحریم، استراتژی کلان تلفات انسانی و فرستادن مردم به میدانهای مین کرونا را در پیش گرفته‌اند. این «به سر کار» فرستادن زحمتکشان اعم از کارگران و کارمندان ادامه همان خط کار جنگ ضدمیهنی و قتل‌عام زندانیان در شرایط امروز است.

اگر برای رژیم ولایت فقیه هر مرگ یک فرصت و یک نعمت است، ما باید با شورش و جنگ صد برابر آن را به تیک‌تاک قیام و ناقوس سرنگونی تبدیل کنیم. فرصت استبداد دینی و رژیم دجال و ضدبشری به پایان رسیده است.

شورشگران پیروزی می‌سازند.


۱۳۹۹ شهریور ۳۱, دوشنبه

۳۱ شهریور سالروز شروع جنگ هشت ساله با عراق

 

 ۳۱ شهریور سالروز شروع جنگ هشت ساله با عراق

دعوت خمینی به شورش در عراق، در ۳۰ فروردین ۱۳۵۹، پنج ماه پیش از آغاز جنگ

دخالت خمینی در امور داخلی عراق و کوشش او برای سرنگون ساختن حکومت صدام حسین و برپا کردن یک جمهوری اسلامی در آن کشور، از عوامل اصلی



چرا خمینی می‌گفت جنگ نعمته؟ یعنی چی دقیقا؟

▫️راستی هیچوقت به این فکر کردی که چطور ممکنه جنگ، که همه‌ش بمب و موشک و کشتاره، نعمت باشه؟

 هیچوقت فکر کردین چطور ممکنه جنگ تحمیلی باشه (یعنی دفاع از ایران) اما  شعارشفتح_قدس از طریق کربلا باشه؟ 

بالاخره هدفش کشورگشایی بود یا دفاع؟

 سوال بعدی:

چرا خمینی آتش بس را با ناراحتی پذیرفت و گفت این برای من مثل جام زهره؟

مگه  آتش بس نباید باعث خوشحالی باشد؟

تا حالا پرسیدی چرا خمینی ۱۱ قطعنامه برای پایان دادن به جنگ رو  رد کرد؟

و در آخر:

چرا این نظام هنوز در عراق و سوریه و یمن و لبنان و... میجنگه؟




دراینجا ضروریست که یکبار دیگر حرفهای خمینی و شمخانی را به‌یاد بیاوریم. آنها می‌گفتند: اگر تظاهرات و اعتراضها ادامه پیدا می‌کرد، حکومتشان تا قبل از جنگ سرنگون می‌شد.

بنابراین نیاز نیست که انسان، یک جامعه شناس یا یک سیاستمدار ورزیده باشد تا بفهمد که چرا خمینی نیاز به جنگ داشت تا با سوار شدن بر موج آن، توفان بی‌سابقه‌یی از سانسور و اختناق را در مملکت راه بیاندازد.

شمخانی: «شاید اگر تعطیل نمی‌شد، آن پروسه‌ها قبل از جنگ به نتیجه می‌رسید».
خمینی: «... اگر کسانی در اطراف کشور سخنرانی کنند... من او را سرجایش می‌نشانم».


با شروع جنگ و افزایش سرسام‌آور اختناق و سرکوب، به‌نظر می‌رسد بذر شومی که خمینی کاشته بود، خیلی خوب و به موقع ثمر داد!. و او نیز خیلی زود، محصولش را درو کرد: سرکوب مردم معترض و قلع و قمع نیروهای انقلابی!
سیر بعدی وقایع نشان می‌دهد آن میوه تلخ، زیر زبان خمینی مزه داد. برای همین، به سرعت دست به‌کار اس
تمرار جنگ به هر قیمت شد و کوره جنگ را به هر ترتیب گرم نگهداشت.


در نتیجه بدون هیچ طرح و برنامه مشخص و استراتژی معینی، سلسله‌ای از عملیات مختلف را شروع کرد:
فرستادن امواج انسانی آموزش ندیده به جبهه‌ها، نیروهایی که تنها مسلح به سلاح انفرادی بودند. فرستادن دانش‌آموزان خردس
ال به جبهه؛ باز کردن میدان مین با نوجوانان و....


محسن رضایی در همان سالها صراحتاً گفت که به سرباز یکبار مصرف نیاز دارد!
سالها بعد رفسنجانی در نماز جمعه ۹ آبان ۱۳۷۶ اعتراف کرد: که ۳۶۰۰۰تن از کودکان دانش‌آموز، در جبهه‌ها جان خود را از دست دادند.
و عملیات پشت عملیات! آن هم به قیمت هزاران هزار کشته، اسیر، مجروح و معلول.

۸مهر ۱۳۶۰‌ - عملیات موسوم به ثامن‌الائمه.
۸آذر ۱۳۶۰‌ - عملیات طریق القدس.
۱فروردین ۱۳۶۱‌ – عملیات فتح المبین.

۲۲تیر ۱۳۶۱- عملیات رمضان.
بهار۶۱ - سلسله عملیات محرم، و والفجر مقدماتی.

 

کشتار جوانان میهن وداغدار کردن مادران یکی از ارمغانهای خمینی و جنگ ایران و عراق

صحنه‌های فجیع جنگ ایران و عراق و کشتار نجومی نیروهای اعزامی به جبهه، دنیا را تکان داد. به‌همین دلیل، سیلی از شخصیتها و نهادهای بین‌المللی برای میانجی‌گری، به سوی ایران سرازیر شدند. ولی خمینی که راه سرکوب مردم و خواسته‌هایشان را تازه پیدا کرده بود، به‌رغم بیسوادی و بی‌تجربگی مطلق در امور نظامی، اصلاً کوتاه نمی‌آمد.

۷مهر ۱۳۷۹ رفسنجانی در مصاحبه با روزنامه حکومتی جمهوری گفت: «امام به‌عنوان فرمانده کل قوا با مسائل نظامی آشنا نبود… وقتی عملیاتی مانند والفجر شکست می‌خورد و ناموفق می‌شد، اسم آن را والفجر مقدماتی! گذاشتند که در عملیات بعد جبران کنند! نظر امام بر ادامه جنگ، قاطع بود. حتی اجازه نمی‌دادند که این بحثها خدمت ایشان مطرح شود».

جنگ با همه فراز و نشیبهایش ادامه داشت تا این‌که در خرداد ۶۱خرمشهر آزاد شد، یا به‌قول دیگری، نیروهای عراقی از خاک ایران بیرون کشیدند.
اگر چه خمینی اهل آتش‌بس نبود، ولی سرانجام فشارهای سیاسی –اگر نه روی خمینی که روی طرف مقابل- نتیجه داد و عراق رسماًً برای بازگشت به مرزهای قبل از جنگ، پذیرش داوری بین‌المللی و خاتمه درگیریها اعلام آمادگی کرد.

آیا این فرصت خوبی برای خاتمه جنگ نبود؟ بدون تردید این واقعه می‌توانست فرصت خوبی برای خمینی و برون‌رفت او از بحران جنگ باشد. به شرط آن‌که او، جنگ را "یک بحران" می‌دانست و نه یک نعمت!

او با همان دجالگری خاص خودش می‌توانست آن را یک پیروزی بزرگ قلمداد کند و به جنگ و خونریزی خاتمه دهد.
ضمناً او می‌توانست با سوار شدن روی این واقعه، چهره یک قهرمان پیروز در جنگ را هم به خودش بگیرد.
اما او نه تنها اینکار را نکرد، بلکه آتش جنگ را فروزان‌تر کرد!
راستی چرا؟ چرا از این فرصت بسیار مناسب برای تمام کردن آبرومندانه جنگ استفاده نکرد؟ حتی کشورهای نفت‌خیز عرب، حاضر شده بودند که غرامت ویرانیهای جنگ را هم به دو طرف بدهند. پس هدف خمینی از ادامه جنگ چه بود؟
چون بدون جنگ، دوباره خمینی می‌ماند و سیل تظاهرات مردمی که او از ترس همانها به جنگ پناه برده بود. علاوه بر آن؛ رؤیای خلافت، که از همان ابتدا در سر داشت تماماً بر باد می‌رفت! به همین علت روشن او نیاز به ادامه جنگ داشت.

شاید باور آن سخت باشد، ولی هنوز پس از گذشت ربع قرن، از جبهه‌های جنگ ۸ساله جنازه می‌آورند و در سیمای رژیم نمایش می‌دهند.
آمار تلفات جنگ، از مقطع آزادی خرمشهر به بعد، سیر صعودی پیدا کرد، آن‌چنان که به اعتراف سر پاسدارهایی هم‌چون سعید قاسمی، هنوز پس از گذشت دهه‌ها، از مناطق عملیاتی مزبور، جنازه پیدا می‌شود. جنازه‌هایی که رژیم هنوز تلاش می‌کند هرازگاهی آنها را بهانه و اهرم سرکوب مردم و جوانان در دانشگاهها و سایر مناطق کشور، بنماید.
پاسدار سعید قاسمی: «بر و بچه‌هایی، که هنوز که هنوز است پیکرهایشان برنگشته و مادرهایی که بیست ‌و چند سال است چشم به راه‌شان هستند؛ ابراهیمیها و صادقی‌هایی که کف کانال کمیل و حنظله خوابیده‌اند».

روزنامه حکومتی رسالت روز چهارشنبه ۲۱آبان ۹۳ یعنی ۲۵سال پس از پایان جنگ نوشت: "جستجو برای یافتن جنازه ۶۲۰۰نفر از قربانیان جنگ ضدمیهنی که در داخل خاک عراق کشته شده بودند، ادامه دارد".

برای درک عمق جنایتی که خمینی در حق مردم مرتکب شد، باید به سلسله عملیات خمینی پس از خرمشهر با دقت بیشتری نگاه کرد، تا روشن شود خمینی چه عملیاتی ناموجهی پس از خرمشهر به راه انداخت تا حکومت خودش برقرار بماند!


نمای روز ـ وعده پیروزی روحانی و اجرایی شدن مکانیزم ماشه

نمای روز ـ وعده پیروزی روحانی و اجرایی شدن مکانیزم ماشه

 هم‌زمان با اجرایی شدن مکانیزم ماشه توسط آمریکا، غوغای وحشت در مجلس آخوندی اوج دیگری گرفت.


پیش از آن آخوند روحانی با وعده پیروزی تلاش کرد بحران را بپوشاند.

آخوند روحانی ـ ۲۶شهریور:

                            روز شنبه و یکشنبه روز پیروزی ملت ایران است!

مجلس آخوندی ـ آخوند محمدعلی نقدعلی ـ ۳۰شهریور:

ریاست جمهور طی روزهای گذشته در طی یک شوی تبلیغاتی که بیشتر تبلیغات چیپس و پفک صدا و سیما را شبیه هست که آقا 

روز شنبه و یکشنبه مژده پیروزی بزرگ و پیروزی بزرگ را هم دیدیم که پمپئو  وزیر خارجه آمریکا چطور نقش، فنا کرد و به باد داد

 

مجلس آخوندی ـ حسینعلی شهریاری ـ ۳۰شهریور:

آقای رئیس‌جمهور به کجا چنین شتابان حرکت می‌کنید؟؟

نباید شرمنده باشید که به مردم وعده جشن در روز شنبه و یکشنبه را بدهید که آمریکا نمی‌تواند مکانیزم ماشه را اجرا کند کدام فتح‌الفتوح را انجام دادید که جشن بگیرید؟؟؟ تا کی باید از برجام نافرجام تعریف کنید؟!

علی بیگدلی ضمن هشدار به بن‌بست اقتصادی و بی‌راحلی نظام گفت هیچ راهی جز مذاکره نداریم:

روزنامه حکومتی آرمان ـ ۳۰شهریور ۹۹

واقعیت این است که وضعیت اقتصادی فعلی دیگر قابل دوام نیست و در دوره بعد هر کدام از دو نامزد وارد کاخ‌سفید شوند، ایران احتمالاً وارد مذاکره شود. مشکلات جدیدی ایران را تهدید می‌کند و راهی جز این وجود ندارد

در این میان برخی تلاش کردن رد خامنه‌ای را در شکست و بن‌بست کنونی گم کنند

مجلس آخوندی ـ حسینعلی شهریاری ـ ۳۰شهریور

چرا قبول نمی‌کنید به‌رغم توصیه‌های مقام معظم رهبری در نوشتن موافقتنامه دقت نکرده‌اید که امروز از مکانیزم ماشه نگران باشید!

آخوند روحانی ـ ۳۰شهریور ۹۹

امروز هم موفقیتی که ما از لحاظ دیپلماسی به دست آوردیم در سایه هدایت مقام معظم رهبری بوده

این واکنش‌ها حاکی از تشدید بحران درونی رژیم و ضربه سنگینی است که دریافت کرده و تعادل شکنندهٔ آن به‌هم خورده است و بحران اقتصادی را در ابعادی غیرقابل تصور تشدید خواهد کرد.

جنگ ایران و عراق - طلسم جنگ(۱) - چرا جنگ؟

 


مقدمه - چرا جنگ؟

در تاریخ زندگی ملتها حوادثی وجود دارد که تأثیر و اهمیت آنها، گاه تا نسلها بعد امتداد می‌یابد.

جنگ 8ساله ایران و عراق از این‌گونه وقایع است. جنگی که چهرهٴ نه تنها ایران، بلکه منطقه را تغییر داد. این نوشته، نگاهی است به آن جنگ.


بعدازظهر روز یکشنبه سی‌ و یکم شهریور، 1359با بمباران فرودگاه مهرآباد و چند پایگاه هوایی دیگر ایران، جنگ گسترده ایران و عراق شروع شد.

هشت سال جنگ! سربازهای یکبار مصرف، دانش‌آموزان یکبار مصرف میدانهای مین، فقر، مرگ، آوارگی.... جامعه‌ای ویران و اقتصادی ورشکسته.

به‌راستی چرا باید دو کشور همسایه تا سر حد نابودی، با یکدیگر بجنگند؟

هدف از جنگ چه بود؟ و این جنگ چه هزینه‌ای را به مردم دو کشور تحمیل کرد؟

آوارگی، در به دری و از دست دادن نزدیک‌ترین عزیزان، واژه‌های آشنا برای مردم ما و به‌طورخاص نسل دهه 60هستند.

آیا می‌توانید چشمهایتان را برای چند ثانیه ببندید و خودتان را برای لحظاتی جای یک مرد، یک زن یا یک کودک جنگ‌زده بگذارید؟ 

در آخرین روز تابستان ۵۹با حمله گسترده عراق به ایران، جنگ خونین بین کشور ما و همسایهٴ غربی‌مان درگرفت. این جنگ ۸سال طول کشید و برای دهه‌ها، آثاری ویرانگر برمردم هر دو کشور و همچنین مردم سراسر منطقه تحمیل کرد.

پس از گذشت بیش از سه دهه، وقت آن است که پرونده آن جنگ، یک بار دیگر گشوده شده و سؤال شود:

آن جنگ، اصلاً برای چه به راه افتاد؟ و هدف آن جنگ چه بود؟




این نوشته، جوابی است به این سوالها البته با نگاهی متفاوت! نگاهی متفاوت با تمام آن چیزهایی که هر روزه از رسانه‌های رژیم آخوندهای حاکم بیان می‌شود.

اولین سوالی که در این مورد به ذهن هر ایرانی می‌رسد این است: چرا جنگ؟

جواب را این بار می‌خواهیم از کسی بشنویم که رژیم در این سالها، با به‌کارگیری تمامی امکاناتش تلاش کرده که صدایش به گوش مردم نرسد: مسعود رجوی!

 



مسعود رجوی: «به دنبال انقلاب ضدسلطنتی و سقوط رژیم شاه، نیروهای عظیمی در جامعه به بند کشیده ایران آزاد شدند. نیروهایی که اگر انقلابشان از یک رهبری دموکراتیک انقلابی برخوردار می‌بود می‌توانست انقلاب ایران را به سوی دموکراسی، پیشرفت اقتصادی و عدالت اجتماعی رهبری کند. نیروهایی که قدرت خلاقه و سازندهٴ شگفت‌انگیز داشتند و می‌توانستند در زمانی نه چندان دراز، کشور ما را سالها و سالها به جلو ببرند.

ولی خمینی برای این‌که در قدرت بماند، جز بذر تفرقه و نفاق و جز سرکوب و جنگ و گورستان ارمغانی نداشت. یک رژیم قرون‌وسطایی و یک دیکتاتوری آخوندی بر پایه ولایت‌فقیه بنا کرد و نیروهای انقلاب عظیم ضدسلطنتی را یا دسته‌دسته به زندان انداخت و در برابر جوخه اعدام قرارداد و یا فوج فوج در جبهه‌های جنگ خارجی به کشتن داد.

در تجاوز گسترده عراق به خاک میهنمان در پایان تابستان 1359جای تردید نیست. اما مسأله این است که به فرض وجود یک رهبری سالم به جای خمینی که سرکوب و جنگ و بحران، ضرورت ماهیت ارتجاعی و قرون وسطایی‌اش بود، جنگ ایران و عراق قطعاً اجتناب‌پذیر بود.

زمینه‌های تجاوز عراق را خود خمینی با تحریکات مستمر، تحت شعار صدور انقلاب ایجاد نمود و هم او بود که از جنگ به‌عنوان موهبت بزرگ الهی استقبال کرد…

فی‌الواقع خمینی برای تخلیهٴ انرژی ذخیره شده ایران و برای هدر دادن بخش عظیمی از نیروهای آزاد شده در انقلاب ضدسلطنتی نمی‌توانست هیچ میدان جنگ و هیچ همسایهٴ دیگری بهتر از عراق پیدا کند…

بخصوص که عراق خود مسئول تجاوز و تهاجم گسترده آخر شهریور 59بود و خمینی به‌لحاظ شخصی نیز خرده حسابها از زعمای آن کشور در دل داشت».


قسمت اول - دفاع مقدس یا جنگ ضدمیهنی

هرکس که ساعتی را در میدانهای آن جنگ گذرانده باشد یا حتی فیلم یا تصویر مستندی از آن جنگ را دیده باشد، به‌خوبی می‌تواند میزان تفاوت بین واقعیت جنگ و آنچه که آخوندهای حاکم بر کشورمان تلاش می‌کنند از جنگ هشت ساله ایران و عراق به مردممان القاء کنند را دریابد.

به‌همین خاطر است که باز هم باید پرسید: آیا واقعیت و علل جنگ همان چیزهایی است که تا کنون نشانمان داده‌اند؟


صریحتر سؤال کنیم: واقعیت چیست؟

”دفاع مقدس“ یا ”یک جنگ ضدمیهنی“؟

همینجا لازم است، قبل از پرداختن به‌علت شروع جنگ، بدانیم که مهمترین نتایج حاصل از آن جنگ، برای مردممان چه بود؟


آمارهایی که جسته‌ و گریخته از نهادهای داخلی یا بین‌المللی دریافت می‌شوند، شگفتی‌ آورند: مهمترین نتایج هشت سال جنگ، تنها در طرف ایران، به شرح زیر است:

«-2میلیون کشته و معلول!

میلیون‌ها آواره و بی‌خانمان!

50شهر ویران!

سه هزار روستای نابود شده!

بیش از یک‌هزار میلیارد دلار خسارت مادی!»

 



آوارگان جنگ ضدمیهنی خمینی

اما قبل از این‌که به‌طور کامل به جنگ بپردازیم، لازم است روشن شود که زمینه‌های شکل‌گیری چنان جنگی چه بود؟ اصلاً چرا عراق به ایران حمله کرد؟ و آیا نمی‌شد جلوی آن جنگ را گرفت؟ یعنی آیا جنگ واقعاً اجتناب‌ناپذیر بود؟.

۱۳۹۹ شهریور ۳۰, یکشنبه

پناهیان، تنها نیست ...

 

پناهیان، تنها نیست ...
همین چند روز گذشته بود که پرده از ارتباط تنگاتنگ مالی علیرضا پناهیان آخوند جیره‌خوار حکومت با مدیر عامل تک ماکارون و فعالیت در زمینه ساخت و ساز در منطقه دو تهران، برداشته شد.

با انتشار این مطلب، پناهیان با بیان این‌که این موضوع مربوط به یک واحد از ساختمانی بوده که به اجبار ناچار شده با مدیر عامل تک ماکارون شریک و آن را بسازد، قصد تطهیر خود را داشت و با استفاده از جو محرم و سخنرانیها به مظلوم‌نمایی و رد این شایعات پرداخت.

بعد از این گمانه زنیها بود که عده‌یی از به ظاهر عدالت خواهان نیز به انتقاد از دست داشتن پناهیان در فساد مالی پرداختند، البته عده‌یی هم سعی کردند با ایجاد هشتگ حمایتی از پناهیان با عنوان #پناهیان_تنها_نیست طبق عادات آخوندی بر اتهامات وی سرپوش بگذارند که با واکنش فعالان مجازی با عنوان: "بله، پناهیان، تنها نیست" و بسیاری از مرتبطان جمهوری اسلامی در ماجراهای اختلاس و روابط مالی با هم هستند و این نقطه عطفی بر رسوایی واعظانِ مدعی دوری از تجمل و دنیا پرستی بر عامه مردم بود .

در ادامه با افشاگری مجدد، موضوع خرید زمین مرغوب سعادت آباد از یک خانم فرانسه نشین با قیمت متری یک میلیون تومان مطرح شد، زمینی که با یک چندم قیمت با واسطه گری مسگرزاده در سال۹۱ به نام پناهیان سند خورده است. آخوند پناهیان با رد این اتهامات عنوان کرده که هیچ‌گاه به فکر پول درآوردن نبوده است و از راه هدیه‌های مردمی زندگی می‌کند.

این موضوع با انتقاد شریعتمداری گماشته خامنه‌ای د رکیهان روبه‌رو شد و با تعریف از پناهیان و تأکید بر این‌که وارد حریم خصوصی افراد در فضای مجازی تلاش کرد بر این افتضاح خاک بپاشد...

البته این اظهارات زمانی مطرح می‌شود که مردم ایران با مسائلی چون تورم بالای ۳۰درصدی و اقتصاد از بین رفته و تبعاتش، روزگار می‌گذرانند.

در این بین واکنش حسام الدین آشنا به این موضوع بسیار قابل توجه بود:

«شیوه تأمین درآمد یک روحانی با کاسب و کارگر و کارمند تفاوت دارد»

بله درست است جناب آشنا!

شیوه‌ٔ کسب درآمدی که در آن دوستانِ خیلی خوبی وجود دارند که به‌قول طبری اگر کل لواسان را هم بخواهند به نامشان می‌زنند...

ادعایی که این اقلیت منتفع از قدرت و سرمایه می‌کنند این سؤال را در ذهن مخاطب ایرانی مطرح می‌کند که چرا ما از این دوستان نداریم؟!

شاید لازم است بدانیم و فراموش نکنیم که دشمن این مردم همان کسانی هستند که اذهان جوانان را به حاشیه می‌کشانند تا با سرگرم شدن در فضای مجازی متوجه واقعیت نشوند.

از خوش‌رقصیهای سلبریتیهای حکومتی تا مشغول کردن مردم به لایوهای جهت‌دار شاخ های مجازی که عمده این افراد در تور اطلاعاتی حکومت و در خدمت آنها هستند.

حضور هوشمندانه در فضای مجازی و لزوم اتحاد در رسیدن به آزادی امری است که پیش زمینه آن درک درست از موقعیت مردم و آگاهی از اوضاع اجتماعی و معیشتی مردم است.

یادمان باشد قطعاً رسوا شدن این عمامه‌دار خود قدمی رو به جلوست. از وظایف ما این هست که برای آگاه کردن هر چه بیشتر مردم تلاش کنیم ... .

تا آزادی راهی نمانده ... هموطن آماده باش.

مرجان

مسئولیت 

 

آژیرهای قرمز برای که به صدا در می‌آیند؟

کرونای ولایت
کرونای ولایت

«خانه سرخ و کوچه سرخ است و خیابان سرخ است

باری از خون پهنه‌ٔ برزن و میدان سرخ است

ده به ده پرچم خشم است که بر می‌خیزد

مزرعه زرد و چپر سبز و بیابان سرخ است»

(ایرج جنتی عطایی)

این توصیف حقیقی ایران ماست، وضعیتی که مسبب آن نه ویروس کرونا، بلکه ویروس ولایت است و بس. واقعیت این است که ایران ما سال‌هاست که «سرخ» است.

شاه هر چه توانست کشت، هر چه نتوانست هم خمینی و خامنه‌ای در مداری وحشیانه‌تر کشتند و سوختند. هدف هر دو نظام هم چیزی نبود جز «حفظ حکومت»!

اما خامنه‌ای این روزها فراتر از گلوله و طناب اعدام، اهرمی دیگر برای سرکوب مردم و حفظ نظام پلیدش یافته است.

کرونا ویروس یا کرونای ولایت؟!

بر همگان روشن شد که رژیم آخوندی هرگز اراده نکرده بود که جلوی گسترش ویروس مرگبار کرونا را بگیرد. زیرا هر کودکی هم در جهان امروز می‌داند که مهمترین اقدامات پایه‌یی برای پیشگیری از همه‌گیری ویروس، اطلاع‌رسانی و محدودیت و کنترل است. کاری که آخوندها نه تنها پای آن نیامدند، بلکه برعکس آن را انجام دادند و با اجازه دادن و برگزاری گردهمایی‌های بزرگ (مانند محرم و کنکور و بازگشایی مدارس) و «عادی‌سازی!» مشاغل و کار ادارات، موج پشت موج ساختند و مردم را به کشتن دادند.

اما آیا این نا‌آگاهانه و از روی جهل و حماقت بود؟ قطعاً خیر؛ زیرا خامنه‌ای و نظام جنایتکارش، در بحبوحه‌ٔ فشار بین‌المللی و قیام و خیزش‌های مردمی، آگاهانه از کرونا به‌عنوان مهار اوضاع استفاده کردند. امری که تاکنون بیش از ۱۰۶هزار کشته به‌جای گذاشته است. آیا پاسداران سپاه و آخوندهای پلشت حاکم بر ایران، گرد ملالی از این همه خسران و مرگ و میر بر روی سیاه‌شان نشست؟ ابدا!

آژیرها برای که به صدا در می‌آیند؟

ایرج حریرچی، معاون وزارت بهداشت آخوند روحانی، وقیحانه اعلام کرد: «دیگر نارنجی و زرد نداریم، کل کشور در وضعیت قرمز است!» (انتخاب. ۲۹شهریور۹۹)

... بسیار خوب! به رهبر ملعون‌تان بگویید عمامه‌اش را بگذارد بالاتر!

ورود کرونا را ابتدا کتمان کردید؛ سپس با پنهان‌کاری، آن‌را مینی‌میزه کردید؛ سپس با آمار دروغین و قطره چکانی، عمق فاجعه را لاپوشانی کردید و از این رهگذر، کرونا را اهرم کنترل اوضاع از دست درفته‌ٔ «امنیت نظام ولایت» کردید!

اگر به مردم ایران برمی‌گردد، که از همان آغاز دهه‌ٔ شصت در وضعیتی سرخ و خونین به سر می‌برند. یا خونشان توسط پاسداران تیرگی بر زمین ریخته شده یا خونشان در شیشه به کام آخوندهای چپاولگر رفته و سهم خودشان هم از ثروت عظیم این کشور پهناور، تنها «خون دل» بوده است!

اگر به کرونا برمی‌گردد، که از همان ابتدای ورود کرونا به ایران و پنهان کردنش از مردم، وضعیت مردم ایران «قرمز» بوده است!

اگر هم به خود سردمداران حکومتی و مزدوران جیره‌خوار نظام برمی‌گردد، که آنها هم سالهای سال است از پیشا کرونا تا پسا کرونا، دستشان تا مرفق در خون مردم است!

پس حکایت چیست؟

دلواپس مردم یا بیم‌ناک نظام؟

مدتهاست هشدار‌های مختلفی از سوی مهره‌های سابق و لاحق نظام داده می‌شود که به «خشم متراکم» مردم اشاره می‌کند؛ اما ولایت‌معاشان هر دو باند غالب و مغلوب نظام، پس از دیدن بازتاب‌های اعدام‌های اخیر (که آنها هم برای ارعاب و اسکات مردم به جان آمده انجام گرفت) و همبستگی مردم در محکومیت این قتل‌های ناجوانمردانه و کثیف آخوندی، اکنون وارد فاز جدید از «نگرانی» شده‌اند.

زیرا پیامدهای اعدام جوانان شورشی میهن، مانند مصطفی صالحی و سپس نوید افکاری، چنان برای نظام پرهزینه و غیرقابل تحمل بود که اکنون برایشان روشن شده است که دیگر حتی اهرم «کرونا» هم کار‌آیی سابق را ندارد. از این رو هر اشاره و هر هشداری، حتی اگر به نام «مردم» شروع شود، پایانش به‌نحوی از انحا به «نظام» ختم می‌گردد. هر چه هم باند غالب تلاش می‌کند به نام «مدیریت»، تقصیر را به گردن باند مغلوب بیندازد، باند مغلوب یا برگ جدید از باند مقابل زمین می‌گذارد، یا اشاره به کشتی نظام می‌کند که هر دو باند ولایت را در خود جای داده است.

اما هر دو هم در پس پرده به‌خوبی می‌دانند و معترفند که دیگر «باکرونا و بی‌کرونا»، آتش زیر خاکستر این ملت در آستانه شعله برکشیدن و «به دریا ریختن» صدر تا ذیل این نظام پلشت است. زیرا دیگر طناب اعدامی که خامنه‌ای بر گلوی جوانان شورشی ایران می‌اندازد، راه نفس خودش را هم بیشتر و بیشتر تنگ می‌کند!

 

حمله اعضای مجلس ارتجاع و دیپلمات سابق رژیم به آخوند روحانی بر سر پیروزی ادعایی وی در مورد مکانیزم ماشه

حسینعلی شهریاری - فریدون مجلسی - آخوند محمد تقی نقدعلی
حسینعلی شهریاری - فریدون مجلسی - آخوند محمد تقی نقدعلی

فریدون مجلسی دیپلمات پیشین رژیم با اشاره به مخالفت سه کشور اروپایی با چکاندن ماشه توسط آمریکا اظهارات آخوند روحانی را زیر ضرب برد و گفت: «حمایت اروپایی‌ها دستاورد چندانی برای نظام ندارد و آن‌گونه که حسن روحانی اعلام کرد، نمی‌توان پیروزی برای نظام نامید؛ زیرا نظام هم‌اکنون تحت همان تحریم‌هایی است که آمریکا قصد دارد آنها را از قالب تحریم‌های یک‌جانبه خود درآورد و به‌تحریم بین‌المللی تبدیل کند». (روزنامه ستاره صبح ۳۰شهریور)

در همین حال حسینعلی شهریاری عضو مجلس ارتجاع با اعتراف به افزایش بی‌رویه و لجام‌گسیخته قیمتها و وعده روحانی در مورد جشن در روز شنبه و یکشنبه که آمریکا نمی‌تواند مکانیزم ماشه را اجرا کند گفت:

«مردم ما در رنج و مشقت زیادی به سر می‌برند و هر روز شاهد افزایش بی‌رویه و لجام‌گسیخته قیمتها هستیم که در بعضی از موارد مواد غذایی قیمت ۴برابر افزایش پیدا کرده است. بگذریم که قیمت یک اتومبیل یک‌شبه از ۲۵۰میلیون به ۶۰۰میلیون تومان افزایش پیدا می‌کند.

نباید شرمنده باشید که به مردم وعده جشن در روز شنبه و یکشنبه را بدهید که آمریکا نمی‌تواند مکانیزم ماشه را اجرا کند؟ کدام فتح‌الفتوح را انجام دادید که جشن بگیرید؟؟؟ تا کی باید از برجام نافرجام تعریف کنید»؟! (خبرگزاری مجلس رژیم ۳۰شهریور)

آخوند محمد تقی نقدعلی عضو مجلس ارتجاع ادعای پیروزی آخوند روحانی در لغو تحریم‌ها را زیر ضرب برد و با طعنه به آخوند روحانی گفت: «هفته گذشته رئیس‌جمهوری شویی تلویزیونی اجرا کرد که بیشتر شبیه تبلیغات در صدا و سیما بود. رئیس‌جمهور هفته گذشته گفت که روز شنبه و یکشنبه این هفته پیروزی بزرگی نصیب ملت ایران می‌شود. اما «پمپئو» این پیروزی را نقش برآب کرد».

وی در واکنش به بازگشت تحریم‌ها گفت: «انتظار داشتیم امروز طرح سه فوریتی مقابله با اقدامات خصمانه آمریکا در دستور کار مجلس قرار می‌گر

 

وضعیت بحرانی شهرستانهای گیلان در پی جاری شدن سیل

وضعیت بحرانی شهرستانهای گیلان در پی جاری شدن سیل
وضعیت بحرانی شهرستانهای گیلان در پی جاری شدن سیل

وضعیت بحرانی شهرستانهای گیلان در پی جاری شدن سیل

امروز یکشنبه ۳۰شهریور، از صبح زود بر اثر بارندگی شدید در استان گیلان، شهرستانهایی را درگیر سیل شدید کرده است.

محور اسالم به خلخال در چند نقطه دچار ریزش و رانش شده و محور تالش به آق‌اولر دست‌کم در ۱۰نقطه همین مشکل را دارد و با انسداد مقطعی مواجه است.

شایان ذکر است، بارش باران موجب شد تأسیسات آب، برق، گاز و راه دسترسی هفت خانوار در روستای سیاه‌بیل در شهرستان رضوان‌شهر قطع شود.

سیل وحشتناک در هشتپر تالش

روز یکشنبه ۳۰شهریور، بارندگی شدید از ساعت ۵: ۳۰صبح امروز شده و کماکان ادامه دارد و منجر به سیلابی شدن رودخانه و جاری شدن سیل در تالش شده است.خسارت بارش شدید باران در تالش منجر به شکستن پل شهر شد .

 


تد کروز، بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه رژیم ایران را آخرین میخ بر تابوت توافق هسته‌یی نامید

سناتور تد کروز
سناتور تد کروز

سناتور تد کروز در سنای آمریکا و عضو کمیته روابط خارجی سنا روز یکشنبه ۳۰شهریور با صدور بیانیه‌یی از اقدام دولت آمریکا در بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه رژیم ایران این اقدام را «آخرین اقدام لازم برای از بین بردن توافق هسته‌یی ایران» دانست.

وی گفت: «من از اقدام دولت ترامپ برای برداشتن چنین گام‌های مهمی در بازگرداندن مکانیسم بازگشت تحریم‌ها، که از امشب به اجرا درآمده است، و آخرین میخ بر تابوت توافق هسته‌یی فاجعه‌بار اوباما-بایدن با ایران و بازگرداندن تمامی تحریم‌های بین‌المللی - از جمله تحریم تسلیحاتی است - ستایش می‌کنم».

سناتور کروز افزود: «اگر پرزیدنت ترامپ چنین گامی را برنداشته بود، در فاصله‌یی کوتاه - یعنی طی چند هفته - تحریم تسلیحاتی ایران و بعد از آن هم ممنوعیت موشکهای بالستیک برداشته می‌شد. این به ایران اجازه می‌داد از یک برنامه نامحدود هسته‌یی غیرنظامی با تأیید سازمان ملل برخوردار شود».

 

جنگ‌وجدال در مجلس آخوندی بر سر بحران اقتصادی و کرونا و نگرانی از خطر اعتراضات مردمی

مجلس آخوندی-آرشیو
مجلس آخوندی-آرشیو

جلسه مجلس ارتجاع روز یکشنبه ۳۰شهریور شاهد جنگ‌وجدال باندهای حکومتی بر سر پیامدهای بحران اقتصادی و خطر اعتراضات مردمی به‌خاطر بحران کرونا و وضعیت وخیم معیشتی بود.

علی بابایی:

جناب آقای روحانی اگر نمی‌دانید و اگر واقعاً پیام انتخابات مجلس یازدهم را درک نکردی ولی بدانید ملت ایران انشاءالله در انتخابات ۱۴۰۰ می‌گویند ما چه مشکلاتی داشتیم ملت ایران واقعاً مظلوم شدند در این دو سه سال اخیر واقعاً زیر پایه و سایه بسیاری از سوء تدبیرها دارند له می‌شوند. همه ما از شرایط معیشتی کارگران و کوچک شدن هر روزه سفره‌ٔ این قشر زحمتکش مطلع هستیم اگر خط فقر را بخواهیم ملاک قرار بدهیم تمام کارگران زیر خط فقر هستند.

کمال علیپور:

۸سال رشد اقتصادی صفر و منفی بوده دولتی که مدعی رفع مشکلات را در ۱۰۰روز می‌نمود امروز به چه کنم چه کنم افتاده است! درآمد کشور از سال۹۰ تا ۹۸ سی و چهار درصد عزیزان من کاهش داشته است قدرت خرید خانوارهای ایرانی یک‌سوم نسبت به سال گذشته کاهش یافته یک‌شبه اقلام در بازار چندین برابر می‌شود یک‌شبه به‌عنوان مثال کود کشاورزی از کیسه‌ای ۷۰هزار تومان به ۶۰۰هزار تومان افزایش می‌یابد.

نهاده‌های کشاورزی از ذرت و سویا و غیره یک‌شبه ۱۰برابر افزایش می‌یابد، نهاده‌های ساختمانی بیش از ۱۰ الی ۲۰برابر افزایش می‌یابد مواد پروتئینی مثل موشک فضاپیما رشد قیمت داشتند.

انور حبیب‌زاده:

متأسفانه دولت کمی شتاب‌زده اقدام به باز گشایی مدارس کرد که نتیجه این شتابزدگی نگرانی و دلهره والدینی‌ست که نگران سلامتی فرزندانشان هستند در کنار این شرایط سخت کرونایی رکود تورم بیکاری بیداد می‌کند تورم لجام‌گسیخته به بازارهای کالاهای اساسی مردم سرایت کرده است نهادهای دامی و کشاورزی افزایش قیمت بی‌سابقه‌ای یافته‌اند روزانه صدها پیام از سوی شهروندان برای بنده ارسال می‌شود که فقط از گرانی گلایه دارند.

همکاران عزیز با این گرانی کمرشکن یک کارگر چگونه می‌تواند شکم خانواده خود را سیر کند؟

قبلاً خرید خانه بود که به رویا تبدیل شده بود اما اکنون اجاره بهای خانه‌یی محقر نیز به رؤیا تبدیل شده است و هر روز شاهد ظهور پدیده‌هایی مانند پشت‌بام خوابی هستیم.

جعفر راستی:

سؤال من اینجاست چرا بعد از ۴۲سال بر تعداد کثیری از روستاهای کشور به جای مدرسه از کانکس استفاده می‌شود آیا سهم مردم از آموزش رایگان همین است؟